Spring awakening

”Spring will usually bring Mamils out of hibernation in search of fresh Lycra and carbon fiber – their staple diet.”

Korkea aika tämän bloginkin herätä talvihorroksesta. Pyöräily tosin on on muutamaa hiihtokelpoista viikkoa lukuunottamatta jatkunut läpi talven. Siitä tunnustuksena mm. Team Orvokin väreissä jaettu talvikilometrikisan tehosarjan 1. sija. Tällä kertaa kutsu joukkueeseen tuli vasta viime metreillä, kun jopa nolot ’rimpulakilometrini’ (Apukuskin autenttinen luonnehdinta) tarvittiin joukkueen kärkeen nostamiseen. Otan tämän kiri(s)tyksenä lisätä harjoittelua tulevalla kesäkaudella. Loska- ja sepelipyöräilyn lisäksi talvikausi on sujunut HePo-kisakuntoryhmän seurassa Kampin Motivuksen testosteronin kyllästämässä spinning-luokassa.

Kevään tullen on raportoitu useita havaintoja talviuniltaan heränneistä ärtyisistä Mamil-yksilöistä, joista eräitä  on tavattu hotkimassa hiilarikiekkoja pahimpaan nälkäänsä. On myös huhua haavoittuneesta naaras-Mawilista, joka taajamien liepeillä herättää pelkoa penkoessaan täydennystä runkovalioonsa. Ruokahalu taitaa tällä kertaa suuntautua venetolaisesta milanolaisen keittiön suuntaan. Oma kurinani on toistaiseksi talttunut kuvan mukaisella Lycralla.

Lähes autenttinen Assos-poseeraus.

Tulevalla kaudella suunnitelmana on ainakin

  • päättää alkuvuoden tipaton kausi lopullisesti viininhuuruisella Provencen leirillä hyvässä seurassa ja sään haltijoiden suosiessa uhmata Provencen jättiläistä
  • avata kuntoajokausi Keravan Kevätpolkaisulla
  • osallistua Vätternrundaniin
  • hankkia lisenssi jo toistamiseen ja osallistua sopiviin master-kisoihin, esim. Porvoon Ajot, AHH-etappiajot Hausjärvellä  ja PM-masterkisat Vantaalla.

Näistä sitten tällä palstalla luvassa kuivakasta raportointia. Sitä odotellessa ajattelin tyhjentää sanaisen arkkuni ja pitkästyttää itseni lisäksi blogini toisenkin lukijan paikkaamalla viime kaudelta raportoimatta jääneet merkkitapahtumat

  • suunnistus-/pyöräleiri Asiagon vuoristotasangolla
  • osallistuminen elämäni ensimmäisiin lisenssikisoihin: AHH-ajot ja ISM-kisat.

Stay tuned.

Kategoria(t): Varusteista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s