Mapei Day – Bormiosta Passo Stelviolle 12.7.2015

Jännityksellä odotamme millaiset on Apparin uudet kuosit kisan jälkeen..

-mip-

Matti P alias Apukuski on elämäntapapyöräilijä, joka aikuisella iällä vaihtoi hiihdon ja tenniksen kilpapyöräilyyn, tällä hetkellä ikäluokkanasa M 55 Suomen mestari. Pärjää vielä nuorempienkin aikuisten seurassa, tämän kevään AHH etappiajossa papparainen (il nonno) voitti koko lähdön, jossa ajoivat ikäkausisarjat 40 vuodesta ylöspäin.Kotimaan kisoista Appari hakee hyviä ajoja ja vielä parempaa seuraa, PM tasolla todellista vastusta, siellä on mukana monta lyömätöntä herraa. Vielä viime kesänä Appari kisaili nuorempiensa joukossa elite-sarjassa, mutta sekä iän tuoma pidentynyt palautumisaika että uudet, ikämiessarjoissa kilpailun aloittaneet ystävät vetivät omaan herrasmiesluokkaan.

Talvella Appari osallistui Laattapisteen järjestämään vedeneristysmenetelmien koulutukseen. Laattapiste maahantuo ja markkinoi MAPEI-tuotteita, ja koulutuksesta saadusta Mapei-kuvastosta löytyi artikkeli vuoden 2014 Mapei päivästä, Mapei Day 2014, joka oli samalla tapahtuman 10-vuotisjuhla.
Mapei S.p.a on vaatimattomista lähtökohdista Milanon laitamilla kasvanut yritys, 70 vuodessa siitä on kasvanut maailman johtava monikansallinen rakennusteollisuuden liima-aineisiin ja kemikaalituotteisiin erikoistunut yhtiö.

Team Mapeioli italialainen vuosina 1993-2002 toiminut maantiepyöräilyjoukkue, joka sai…

View original post 322 more words

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s